sjukt..

Jag fattar inte hur min lilla tjej kan vara vaken mkt på natten och sen ändå vilja vakna kl.5 på morgonen? tvingade henne att sova och hon somnade kl.5,20 igen men vaknade 10min senare. Så nu sitter jag här med båda två för Hailey vaknade oxå för 10min sedan. Sova få man väl göra om sådär 10år eller ngt men det hade ju inte skadat att Melannie kunde börja sova hela nätter ngn gång för det kan nog behövas eftersom man ska börja jobba heltid om 3v.

Ja annars gick kalaset bra. Melanie vaknade efter 1h och var inte på bästa humöret men blev gladare av att kladda med kaka och tårta iallafall.
Här kommer lite bilder iallafall..

Hennes fina tårta på hennes snutte nalle :) Tack Janina!
Nu ska det ätas...eller kladdas!

Dax för kalas!

För lilla Melanie som bli 1år på tisdag! Kan knappt fatta tiden gått så fort. Men men så är det ju. Tiden går nog alltid fort man ser det först nu när barnen växer upp.
Men men snart kommer gästerna så få gå och sätta på kaffet nu.Få se om jag hinner lägga in lite bilder sen ngn dag. Ha det så bra alla!

fredag

Är mysigt när gubben är ledig varannan fredag :)  Idag har det bakats massa kakor till kalaset för Melanie imorgon. :) Kan knappt fatta att hon snart bli 1år. Är inte försen på tisdag men kalaset bli imorgon så de flesta kan.
Tråkigt att min vän Janina med familj är sjuka men det få vi ta igen sen och se nu till att bli friska! :) Ni har varit sjuka så det räcker nu :)
Det är ju så i sånna här tider och vi har med varit sjuka mkt så nu få det allt bli slut på sjukstuga är ju inte så kul för energin försvinner. Men snart,då kommer värmen,då få vi hoppas det bli bättre.

Nä nu kallar Hailey på mig,hon vill ha macka så få väl fixa det ;)
Ha det så bra!

varmare...

Börjar det bli och det är skönt. Vill det ska bli lite vår och mera sol nu. Har nämligen en dotter som är sjuk jämt och ständigt så jag hoppas att det bättre vädret kanske kan göra henne friskare. (inte för att jag tror det eftersom hon varit sjuk 10ggr/11,5mån) Men man kan ju iallafall hoppas! :)

Annars är det lugnt här. Börja jobba om 5v och det känns väl både bra och dåligt. Dåligt för jag vill inte lämna M men skönt för man få mer pengar. :)  Men jag vet hon kommer att gilla det för H älskade det och lärde sig så mkt så det kommer nog bli bra. :)

Ha d så bra alla!

RSS 2.0