17

dagar kvar till bf,hoppas som sagt man slipper gå över tiden men det återstå ju att se.
Annars ligger dottern brevid mej och klagar på sina öron igen :(

24

dagar kvar  till bf,återstå ju bara att se om hon vill titta ut innan eller efter,hoppas innan såklart. Sitter nu och myser under täcket me tjejen,vi tittar på mussepigg :)

30 dagar

kvar sen hoppas vi på att bebis se till att komma ut inom den tiden oxå :) Vill verkligen inte gå över tiden när jag slapp det med H. Men återstå ju att se. Annars är det skönt att det börja bli varmare s¨snön förvinner så man kan börja vara ute mera. H har börjat bli så mkt mer intresserad av bebis med,är så kul att se henne "leka" med bebis grejor och fråga frågor om bebis :) Hon kommer bli världens bästa stora syster!
Nu kommer en liten bild på goa H!


börja närma sig..

med storsteg och jag kan faktiskt känna av det om jag ska vara ärlig. De senaste dagarna har jag varit riktigt trött när jag vaknat vilket jag inte bruka vara,sen går jag och gäspar mej igenom dagarna igen,precis som i början av graviditeten. Sen tycker jag att magen börjat få lite känningar,som lite mensvärk ibland men kan ju bara vara inbillningar med,vem vet? Men än så länge är det ju 5v och 5 dagar kvar :) Hoppas allt kommer att gå snabbt och bra och att man inte få panik för man har ju inte så mkt val när man ligger där mer än att ta sig igenom det ;)  Nu väntar jag på gubben som nattar Hailey så han sen kan klia mej lite på ryggen ;)

Hailey 3år!!

Vansinnigt vad tiden går fort! om ca 2h så är det 3år sen Hailey låg på min mage,helt sjukt vad tiden går fort.
Hon sitter nu och hjälper sin pappa sätta ihop cykeln hon fick;)  GRATTIS världens bästa dotter!! 

RSS 2.0