söndag

Idag har jag och Hailey varit ute och gått en runda medan gubben låg ich sov. Sen tittade vi på män som hatar kvinnor,MKT bra film!! Nu vill jag bara se 2an men eftersom André läser boken och inte är färdig vill han inte se den ännu så man få ju tyvärr vänta då :) Annars har vi ätit god tacopaj på GI sätt idag,himla gott :) 
Sen väntar jobbet imorgon,inget man ser fram emot men men det ska väl gå som alla andra dagar. Ha det så bra!!ser ganska smarrigt ut va? :)

trevligt!

Har idag varit i Halmstad med Hailey,André,mamma och pappa. Först åt vi på steak house sen gick vi en runda på stan,himla mysigt och trevligt och måste göras om!!  Annars händer det inte så mkt i livet just nu.

gott!

Har nu bakat frallor på GI-metodens vis =) Supergoda! Rekommenderas! Annars har dagen varit bra,har tyvärr inte fått så mkt gostid som ja ville me Hailey för mat och bakning som behövdes göra men det få bli desto mer imorgon ;) Imorgon så stå det träning på listan oxå,hoppas det bli en bra träning.
Ha det så bra!

tidig morgon

vaknade av att Hailey ville ha välling runt 5,30,men gissa vad,jag var pigg oxå! Så nu sitter jag här ;) Idag ska jag hinna städa ena bilen invändigt har jag tänkt,sen träna fotboll,LÄNGTAR!! :) 
Ska ni andra hitta på idag? 
Sen tänker jag på mina vänner,hoppas deras natt varit bra och att allt snart bli bättre. Massor av kramar till er!!

snart helg...

är såå skönt att vara hemma tidigare på dagarna,synd att man inte alltid kunde jobba såhär,man har ju tid att både städa,leka och mysa då innan det är kväll =) Men men så är livet,man kan inte få allt man vill tyvärr,man få väl tänka att man ska vara glad för det man har istället för att tänka på allt man INTE har.
Men men nu ska ja busa vidare med Hailey!!

host host..

ja min skit rethosta vill inte släppa....men den är inte så allvarlig som det brukar vara varje år när jag få den,skönt det! Snart har hela veckan gått,så skönt och imorgon slutar jag ju redan 12.30 =) Nä nu är det bäst jag bege mig till jobbet,har ju två stycken som ska åka med oxå,då gäller det att vara i tid =)
Ha en bra dag alla!

städar och det snöar!

ja nu har jag städat toan så det är skönt att det är gjort. Sitter nu och tittar på Hailey som äter eller man kanske ska kalla det kladdar! Ser ut genom fönstret all snö som faller ner....börja bli lite trött på snön nu,syn av det är mysigt men inte kul me alla kläder och att köra i det. Hoppas bara det vara januari ut sen kan det allt börja avta tycker ja. Är så skönt när man jobbar förmiddagen för då har man ngn extra timme till att städa och busa med Hailey =)

Ha det toppen alla!

lite bilder och vad som händer..

lite bilder kommer att komma ifrån både nyår och annan tid =)  Annars så jobbar jag förmiddag denna veckan,så man var lagom trött i morse när kl. ringde kl.4 =) Men det var himla skönt att sluta tidigare så man har lite mer tid me tjejen.
Kan ju säga att man idag tänk mkt på vad man skulle gjort nu istället för att sitta på jobbet om våra planer kunde gått som vi ville men tyvärr. Hoppas snart att våra önskan slå in.
Hade fin besök igår med av Janina och söta William(ja du me Janina) =) Mkt trevligt att träffa dem även om Hailey var lite självisk *ler* .
Men men nu kommer det lite bilder,hoppas ni gillar dem!

ifrån nyår!


sen lite pyssel och pulkaåkning =)
Och det var allt för idag!!

lördagmorgon

och jag har gått och blivit lite förkyld,nyser och så men halsen har blivit lite bättre,hoppas på ännu bättre under dagen eftersom jag och Hailey ska tillbringa dagen genom att titta på fotboll. Igår så hade jag tupperware party,var trevligt och sen stannade mamma lite och vi tittade på Let´s dance. Hoppas ni andra hade en trevlig fredag!

fredag..

idag och det är skönt för då jobbar jag bara till 12,45. Sen få man lite gäster ikväll,bli tyvärr inte så många men bättre än inga. ska iväg nu och jobba,ha en bra dag alla!

så jävla arg!

blev inte uttagen till cupen,medans där är andra som ALLTID få spela och inte är bättre...bli så jävla besviken!! man kanske skulle lägga ner sitt intresse och sin tid på fotbollen på ngt annat...

brunhårig...

har nu varit hos Diana och fixat håret och som vanligt så fick hon välja så idag blev jag brunhårig,är fint men det tar ju lite tid att vänja sig =) Annars ngt skoj...hm ne inget som det är nu mer än att jag verkligen älskar Hailey!! Hon är så söt och go så det går inte att beskriva!  Sov gott alla!

bli så irreterad..

är så sjukt att det ska ta sån tid..kan inte fatta vad det är som är fel,hela jäkla dagen igår var skit,räcker inte med en grej gå fel utan det ska förstöras med ytligare en grej!! Hoppas fasen turen snart vänder!

kallt!

vaknar ngn gång i natt av att tjejen drömmer och känner då att det är kallt,kollar temp och den står på 16,5 grader PUHH! Tydligen gick strömmen inatt kl.2 och då krånglade bergvärmen,hoppas snart värmen kommer tillbaka till 21-22grader för nu är det alldeles för kallt. Annars ska det spelas fotboll idag..hoppas verkligen det går bra för oss,ni få hålla tummarna!

21,27. Har nu kommit hem och det gick tyvärr inte våran väg,blev ett skitmål(självmål) som gjorde så att vi inte gick vidare men men som vanligt har vi aldrig turen på våran sida. Men en kul grej är att vårat andra lag gick vidare så vi hoppas det går bra för dem. =) Har nu käkat en fet pizza! Och det var himla gott men nu ska d mysas och sen sova godnatt på er!

fredag

idag är det fredag och vad händer,hmm inte mkt,sista dagen jag inte har ngt planerat innan månd så man få väl ta det lugnt kanske...se om jag kanske kan åka till team sportia oxå och handla ett par nya inomhusskor...sitter nu och tittar på Hailey som tittar på chuggington...men vi få väl se om jag skriver ngt mer sen. hejdå.


Ja nu skriver jag här igen...har nu köpt ett par skor...lägger in en bild på det sist..när vi lagade mat så gick proppen och vi hade inte den säkringen hemma så det var i full fart iväg och köpa för vi hade en liten hungrig tjej här hemma. =)




20:12
Nu skriver jag igen...efter jag handlat skor så åkte vi pulka me Janina och William =) Det var himla mysigt...och har provat pottan idag igen,hon satt där länge men det kom inget sen var det dax att sova så blöjan åkte på igen. Hoppas snart hon förstå det där,har ju hållt på i snart 3v nästan varje dag. =) Ska nu kolla vidare på Let´s dance. ha en bra kväll alla!

torsdagmorgon..

och jag blev väckt med  en bamsepuss på min mun =) Hon är för söt Hailey. Snart är det dax för henne att skolas in i Traryd,hoppas det kommer att gå bra men än så länge kan vi njuta ngn dag till innan allvaret börjar.(måndag) På lördag är det fotboll mer eller mindre hela dagen,från lunch och framåt och går det bra är det fotboll på söndag med.
Igår tittade jag och André på en film som heter Baksmällan,den var himla rolig men skit vad mkt skit de gjorde ;)
Jaja jag hoppas veckan bli bra som jag vill så jag slipper vara på dåligt humör. =)
Men ha det bra allihopa!

jobbat...

har nu jobbat igår och idag till 12,45 och nu är man ledig igen skönt =) Och det snöar mkt,mysigt så jag uppmanar alla att köra försiktigt så går det bra =) Har bror Matte på besök och det uppskattas av Hailey som vill leka med honom hela tiden. Annars händer det inte så mkt...ska mest ta det lugnt för i helgen är det ju fotboll så då bli det inte så mkt ledigt. vi hörs sen.

..och lite bilder

nu är kalaset avklarat och det var mkt trevligt och ännu flera leksaker,hur man nu ska få plats med dem =) Men Hailey var supernöjd och det var ju lite skillnad från 1års dagen för nu kunde hon ju faktiskt blåsa ut sina egna ljus =) men nu kommer det lite bilder.




helt otroligt......

idag bli min lilla tjej 2år!!! kan inte fatta vad tiden tagit vägen samtidigt som det känns som det känns som hon alltid funnits! dagen har börjat med att det har bakats tårtbottnen till tårtorna..gästerna kommer ju redan kl.11 så det gäller att vara uppe tidigt ;) Men nu äter vi frukost och det kommer lite bilder senare på hur dagen varit. Ha det så bra så länge.

mkt bra!

Kvällen har varit mkt bra,kunde inte varit bättre.Vi åt först grillspett med toastat vitlöksbröd och melonsallad(kan man säga va janina? ) =),sen varmrätt blev potatisgratäng med sallad och kycklingfilé sen chokladpanacotta och kiwi och grädde! Och imorgon ska vi käka lyxfrukost hemma hos underbara familjen Pedersen =) Tack för ikväll förresten! Skriver kanske mer imorgon och kanske en och annan bild dyker upp. Men hoppas alla få ett trevligt 2010 och godnatt på er!!

RSS 2.0