snö...o trött...

gillar snön skapt faktiskt,e så mysigt. Men som vanligt är jag rastlös,märker att jag inte ha ngt att göra. Vill bara iväg och handla,men för vilka pengar? Sen har vi en annan hemma som inte vill ngt,är nöjd med att sova i soffan eller bara titta på tv. Det fanns nog en anledning till att jag älskade fotboll,för då hade jag ju iallafall alltid ngt och göra och blev inte så rastlös. Vad gör man nu då när man inte ha den hobbyn? Och en karl som aldrig vill slösa pengar utan bara spara och spara så det är så man kräker och bara vill slänga ut honom varhe ggr?
Om jag bara visste.

söndag..

och man är uppe tidigt som vanligt..Hailey har ju som vanligt myror i brallorna och började redan kl.5,30 och snurra rundor i sängen,kan hon inte bara sova lite längre ngn ggr iallafall? Har fasen aldrig sovit längre än till lite i 7 sen hon föddes,på 3 år,jo Hailey har gjort det med sin pappa men inte när jag varit hemma,hade inte varit fel me att få sova ut ngn ggr iallafall. Men men ska inte klaga,valde ju själv att skaffa barn men ngn ggr hade det ju varit skönt.
Vill sända en extra tanke till min vän som haft en jobbig vecka med sömn och skitdoktorer! Men det vänder nog snart med sömnen och vi hoppas du få den hjälp du fötjänar snart!!
Kram till dej!!

fredag!

Sitter i soffan och väntar på att gå till jobbet...Hailey vaknade precis och sitter helt jättesöt med sitt hår stående rakt ut brevid mej :) Skönt att det bara är jobb till 13,15 :) Skulle alltid kunna jobba till middag,man hinner med så mkt då :)

RSS 2.0