nyår

bli lugn och skön idag,ska bara lagas lite god mat och spela buzz :)  Men vill passa på och önska alla ett gott nytt år!!!

snart jul...

och här sitter jag klarvaken kl.5 på morgonen. Kan inte fatta hur jag kan vakna av mej själv och vara klarvaken denna tid? Men men det är ju skönt med lite egentid ;) Tittar på lite tv och sitter här :)
Annars bli det lite shopping idag,har dock inte bestämt var bilen går. Återstå att se. Själv e ja sugen på Ullared men inte gubben.
Men ha en bra dag alla!

tvspel

Sitter nu och tittar på gubben som spelar tv-spel :) Han måste ju få göra ngt som han tycker är kul ngn gång ;) Själv sitter man vid datorn och bara kollar rundor. Idag har vi klätt granen,blev mysigt,passade på medans tjejen var pigg,hon har ju tyvärr lite feber och ögoninflammation :( Hoppas hon piggna till snart!
Lägger upp lite bilder,var ett tag sen :)  Ha en mysig lördagskväll!

3D

ultraljud ska vi på imorgon och vi längtar! Hoppas allt är som det ska :) Kanske få vi reda på vad det är som ligger i magen oxå ;)  Annars är allt ganska bra,lite förkylda och så men annars helt okej. Njuter av snön,tycker det är så mysigt med snö :) Kanske skriver mer imorgon och lägger in lite bilder,återstå att se ;)

RSS 2.0