jaha då var det nyår...

Man kan inte fatta att tiden går så snabbt...men våran morgon började med lite mys sen ett badkarsbesök för tjejen =) Kommer en liten mysig bild på det sen. =)    Annars kommer det bli en mysig eftermiddag med Familjen Pedersen och Johan. Tanken är att äta gott och kanske spela lite spel,vem vet men mysigt kommer det att bli.
Tänk snart är det 2år sen lilla Hailey kom till världen,känns inte som det var så länge sedan men ändå så känns det  som man alltid haft henne,lustigt det där. Tänk vilket tråkigt liv man hade innan henne. Tänk vilket glädje ens barn ger en,helt otroligt. Nä nu få jag mysa vidare med gumman och vänta på att gubben ska vakna. =) Kanske skriver lite mer sen efter kvällen om man orkar(tror ju inte det) men om jag inte gör det så vill jag passa på att önska er ett gott nytt år!!!


längtan..

Längtan blir bara mer och mer och idag när jag pratade med en kompis och hon berättade hur det var så värkte det i hela kroppen,ett tydligt tecken på att inte bara jag utan min kropp oxå vill. Hoppas snart att det bli som vi vill.

PÅ tal om annat så ska vi snart äta pizza,MUMS! =)

uppe tidigt

vaknade själv idag och tänkte det kan vara skönt att vara uppe lite själv men när man var på toa vaknade lilla råttan så nu tittar man på mussepigg..vad händer idag då?  ska handla lite till imorgon när bästaste familjen Pedersen kommer,sen står det träning på listan på kvällen. Skriver kanske lite mera sen,tänkte göra lite mackor till mej och råttan. Ha det så bra så länge. hejsvej!

Nu kallar sängen..

Vill bara säga godnatt till alla för nu var klockan helt plötsligt mkt. Jag och gubben har kollat på en film,Transformers 2.3 kvällen i rad nu som vi tittar på film,det är bra så man övar på att vara uppe länge till nyår,kan behövas så man inte somnar när man har gäster. =)
Men nu ska man sova så godnatt på er!!

konstigt...

Jag vet inte om det bara är jag men jag tycker det är så konstigt att folk bara hör av sig när det passar dem? När ngt roligt händer vill man väl höra av sig till sina kompisar direkt eller? Men men kanske bara jag som tänker fel....men men idag blev d lite snöpulka åkning för oss,lägger in lite bilder på de.


GRATTIS till pojken....


Lite bilder...

lite bilder ifrån julaftonglad efter fått ett pussel

Ny på detta..

det ser ju så mysigt ut när alla andra skriver om sitt liv så jag tänkte oxå ha en nu,få se hur duktig man är på det =)  Så hej allihopa! =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0