Snart jul.............

Här sitter jag tidigt på morgonen och njuter av lugnet. :)  Tänk att imorgon är det julafton?? Kan inte fatta vad tiden tagit vägen...men men mysigt kommer det nog bli. :) Idag ska vi månadshandla lite mat,vet d är en skitdag och göra det men hinner inte i mellandagarna sen och det ekar ganska mkt i kylskåpen få ja säg :)   Julmat äts hos mina föräldrar. Det ända vi tar med är revben och köttbullar och det är förberett bara stekas senare idag.

Men hinner ja inte in här innan så önskar jag alla en riktigt god jul och gott nytt år!!!

begravning...

Nu är den över och det var en fin begravning. Mkt fin sång ifrån kusinbarnen och lugnt och stilla,precis som Anders skulle viljat ha det om han kunnat bestämma. Efter åt vi smörgåstårta och bara pratade och umgicks. Var mkt trevligt att få träffa alla sina kusiner. Kan säga att det var säkert 20år sen jag träffade en del av dem.
Men efter allt detta tycker jag fortfarande det är svårt att fatta att han inte finns här. Kommer nog aldrig riktigt fatta det.
Men man kan glädja sig med att han fick en lugn död iallafall.
Vila i frid Anders!

egentid

Igår var det julfest med jobbet. Jag och gubben åkte dit och åt julmaten som vi sagt vi skulle. Var lite sociala och åt i 3,5h men sen bar det hemåt :)  Visst folk tycker säkert man är tråkig men sen jag skaffade barn så tycker jag att jag få ut mer av min egentid hemma istället för att festa :)  Och så har jag ju fått sova en hel natt,vaknade bara till vid 4,30 :) Och visst jag vaknade 5,30 av mig själv och gick upp men har man sovit en hel natt utan störningar(la mig 22,30) så är man ju pigg även om klockan inte är så mkt. :)

Idag kommer mina brorsbarn hit oxå och ska busa med H så det blir nog trevligt. :)

Ha en bra dag alla!

4,30?

Ja jag vaknade av gubben idag när han var på toa,han börja nämligen jobba 5,15. Och jag var inte trött längre. Jag måste vara sjuk eller ngt :) Men visst är det skönt,har mkt egentid då :)
Oj nu hostar lillfise där inne så få ta henne. De sover ju inte så länge mina godingar men det blev ju iallafall nästan 40min egentid :)  Ha d bra!

RSS 2.0